JARDINES DE LOS MENCEYES

Jardines de los Menceyes bestaat uit 132 appartementen ontwikkeld over 8 gebouwen in het harmonieuze en serene Palm-Mar.

De woningen beschikken over grote raampartijen met veel lichtinval en over ruime terrassen met panoramisch zicht op het natuurpark of op het prachtige zwembad met relax lounges omringd door tropische tuinen.

De neutrale kleuren en de modern hoogwaardig afgewerkte interieurs dragen bij aan een gevoel van verfijning.

jardines de los menceyes logo slogan

EEN WINSTGEVENDE BELEGGING

Maak van je droomhuis een rendabele investering …

Jardines de los Menceyes bied je een optimale mogelijkheid om te investeren in een schitterend nieuwbouwproject. Dankzij het zonnige en milde klimaat in het zuiden van Tenerife geniet je het hele jaar door van een vakantiegevoel.

Kies voor de mogelijkheid om gedurende twaalf maanden met familie en vrienden te genieten van je schitterende tweede verblijf … Mede dankzij de lokale stabiele economie kan men op een rendabele vastgoedinvestering met een mooie opbrengst rekenen.

“Palm-Mar is een residentiële verkaveling waar huur en verhuur op korte en lange termijn mogelijk zijn”

JE EIGEN STUKJE PARADIJS

Ontdek je tweede verblijf

Verover je eigen stukje paradijs omringd door natuur, exotische tropische tuinen, watervallen, zwembaden en ruime loungeruimtes.

DE IDEALE LIGGING

Harmonie en natuur

Palm-Mar staat bekend om zijn zonnige dagen en zijn rustige omgeving. Gelegen op slechts 15 minuten van de luchthaven en drukke toeristische gebieden Los Cristianos en Playa de las Americas.

Palm-Mar biedt u de perfecte ligging om te wonen en vakantie door te brengen, dichtbij de oceaan.

Geniet van de stranddagen in de plaatselijke Bahia Beach Club of maak een ontspannende wandeling in het beschermd natuurgebied.

Puur natuur, een zacht en zonnig klimaat, een blauwe oceaan en hoge bergen … de perfecte cocktail om van het leven te genieten!

HET WARE PARADIJS

Leven in Palm-Mar, in het zuiden van Tenerife biedt je zoveel meer!

Palm Mar heeft zoveel te bieden… de levenskwaliteit en het eindeloos genieten maken van Jardines de los Menceyes het ware paradijs.

Geniet van de tropische tuinen, de verkwikkende zwembaden, de rustgevende zeebries en van de energieke zon.

Dé perfecte plek om tijd door te brengen met familie en geliefden … Stel je een subtropisch microklimaat voor waarbij geest en lichaam in perfecte balans worden gebracht en zorgen voor een energieboost en dit 365 dagen lang.

ACTIVITEITEN

Sport & Ontspanning

We kennen allen de voordelen van sport – en outdoor activiteiten. Tenerife is één van de weinige plaatsen ter wereld waar u dankzij het ideale klimaat heel het jaar door uw favoriete hobby of sport kunt beoefenen of misschien wel een nieuw kunt uitproberen.

Golfterreinen van wereld niveau, scubaduiken, snorkelen met schildpadden, jetskiën, boottochten en spotten van walvissen en dolfijnen, vissen op marlijn, wind- en kitesurfen, zeilen, parasailen, wandelen, tennis, beach-volley, genieten van ’s werelds beste water- en dierenparken, natuurlijke zee zwembaden, aantrekkelijke excursies en spectaculaire attracties zijn slechts enkele van de activiteiten die dit prachtige eiland biedt.

Het eiland staat ook bekend als ideale plaats voor het wielertoerisme. Op de weg fietsen of langs de bergpaden scheuren, alle fietsroutes geven een adembenemend uitzicht dat nooit verveelt.

Tenerife heeft het allemaal!

jardines de los menceyes logo slogan

EEN ECHT STUKJE PARADIJS

Contacteer ons om vandaag nog jouw stukje van het paradijs te veroveren.

De informatie en afbeeldingen in deze brochure zijn enkel ter illustratie en bedoeld als algemene kennismaking met Jardines de Los Menceyes en vormen geen aanbod, garantie of contract.

Alhoewel de inhoud van deze brochure met grote zorgvuldigheid werd opgemaakt dient de informative enkel als leidraad. Alle plannen en beelden zijn conceptueel en Lemwey Inversiones S. L. kan deze te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving wijzigen. De door de computer gegenereerde beelden van de wooneenheden zijn slechts indicatief. Lemwey Inversiones S. L. behoudt het recht om de afwerking en materialen voor de bouw en voor de afwerking ervan te wijzigen als er zich onvoorziene bouwbeperkingen en onvoldoende productbeschikbaarheid aandienen.

De kopers kunnen zich enkel baseren op de inhoud van de koopovereenkomst.

Geen eigenschappen gevonden

Denkt u aan te kopen of te verkopen?
Of bent u geïnteresseerd om uw eigendom te verhuren?

Laat u begeleiden door een professioneel Nederlandstalig familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring op Tenerife

Contacteer ons vandaag