Infinity I Seafront Luxury Residence bestaat uit 36 luxeappartementen op eerste lijn aan de oceaan, in de residentiële zone van Palm-Mar in het zuiden van Tenerife. Infinity I is het resultaat van vernieuwende architectonische vormgeving en de passie om unieke en tijdloze appartementen met 2 of 3 slaapkamers en duplex penthouses met een eigen Infinity pool te creëren. Geïnspireerd door het zonnige klimaat het hele jaar door en de natuurlijke omgeving, biedt Infinity I Seafront Luxury Residence zijn bewoners al het comfort dat ze maar kunnen van dromen.

colinas-de-los-menceyes-logo-slogan

Colinas de los Menceyes bestaat uit 128 luxeappartementen, gelegen in een unieke omgeving en grenzend aan het natuurgebied La Rasca, in de residentiële zone van Palm-Mar in het zuiden van Tenerife. Het schikt over adembenemende zichten van het vulkanische landschap. Colinas de los Menceyes wordt ontwikkeld in 2 bouwfasen van telkens 4 gebouwen. Elk gebouw telt 16 woningen verdeeld over 4 verdiepingen. Er is keuze uit luxueuze appartementen met 1 of 2 slaapkamers en duplex penthouses, alle met en-suite badkamer. De namen van de gebouwen werden gekozen ter ere van de “Menceyes”-koningen, die tijdens het Guanche-tijdperk op de Canarische Eilanden regeerden.

jardines de los menceyes logo slogan

Jardines de los Menceyes bestaande uit 132 appartementen, zal ontwikkeld worden in 2 bouwfases van elk 4 gebouwen. Jardines de los Menceyes biedt jullie een uitgebreide selectie van luxueuze appartementen met een of twee “en-suite” slaapkamers en unieke duplex-penthouses met een extra kamer op het privé zonneterras en een individuele jacuzzi. Elk gebouw telt 16 woningen verdeeld over 4 verdiepingen. Er is keuze uit luxueuze appartementen met 1 of 2 slaapkamers en duplex penthouses, alle met en-suite badkamer.

Elk gebouw beschikt over een lift die toegang verleent tot de ondergrondse garage waar elke eigenaar beschikt over een parkeerplaats met een ruime, afgesloten berging.

Denkt u aan te kopen of te verkopen?
Of bent u geïnteresseerd om uw eigendom te verhuren?

Laat u begeleiden door een professioneel Nederlandstalig familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring op Tenerife

Contacteer ons vandaag